Kajholmslägret

NJK / Junior & Träning / Kajholmslägret

 

Kajholmslägret 30.7 – 4.8. 2018

 

NJK:s seglingsläger för juniorer på Kajholmen har långa traditioner. Tidigare brukade lägret vara mera av en seglingsregatta, som varade i en vecka – medan programmet nu mera kan ses som ett träningsläger i seglingsteknik och sjömanskap för alla nivåer, från nybörjar- till avancerad kappseglingsnivå. Kajholmslägret kan också ses som en inkörsport till NJK:s övriga träningsverksamhet.

Lägret är till för NJK juniorer i åldern 9-14 år. Kajholmslägret erbjuder en enastående lägerupplevelse med fokus på segling. Lägerprogrammet består av sjömanskap, kappseglingens grunder och fortsättning, seglingsteknik, seglingslekar, kappseglingar etc. Vi seglar både på för- och eftermiddagarna och på kvällarna är det fullt upp att hinna med lekar, bastubadning, skattjakter och annat som ledarna hittar på.

 

Anmälning till Kajholmslägret

 

Vill du vara med på sommarens roligaste läger? Anmäl dig till Kajholmen!

Märkväl, för att få delta på Kajholmslägret måste deltagaravgiften vara betald. Förutom det bör deltagaren vara NJK-medlem, då täcker NJK:s försäkring. Deltagaravgiften betalas inte tillbaka utan läkarintyg. Om deltagaren inte är medlem skall denne ansöka om medlemskap, observera att inskrivningsavgiften är gratis för barn under 19 år! Hur blir man medlem?

Anmälningen för Kajholmslägret öppnar i februari 2018.

(redigera)

Facebook YouTube
X