Junioraktuellt

NJK / Junior & Träning / Junioraktuellt

Program för NJK juniorer

Säsongsöppning för juniorer & infotillfälle för nya medlemmar 8.5.2017:

Välkommen till Blekholmen måndagen 8.5. Då sparkar vi igång säsongen 2017 med den traditionella säsongsöppningen på Blekholmen.

För juniorer blir det det blir roliga aktiviteter, lekar och skoj! Alla klubbens juniorer är varmt välkomna. Vi börjar programmet kl. 17.

Samtidigt håller vi ett välkomnst- och infotillfälle för nya medlemmar, oberoende av ålder. Då går vi en rundtur i vårt anrika klubbhus och du får information om klubben och vår mångsidiga verksamhet. Infot för nya medlemmar börjar kl. 17.30.

Tillsammans avslutar vi kvällen med supé som restaurangen bjuder på. Begränsat antal platser. Anmäl dig redan nu, så att vi kan anpassa programmet och maten.

Anmälning sker på adressen: http://www.njk.fi/juniorer-och-nya-medlemmar-valkommen-till-blekholmen-8-5-2017/

Simskola:

NJK arrangerar våren 2017 simskola från och med början av mars till slutet av april i Mäkelänrinne simhall. Simskolan ordnas på söndagar i första hand för Ankorna, men andra juniorer är också varmt välkomna med! För närmare information och anmälning, kontakta junior(at)njk.fi.

De som deltagit i simskolan 2017 kan betala kursen här.

Kantringsövning i Grankulla simhall:

På programmet för i år finns även samarbete med Gallträsk Segelsällskap. GSS ordnar kantringsövningar med Optimistjolle i Grankulla simhall lördagen 8.4.2017 kl. 17:45-19 och NJK är välkomna med och öva. Kursen är en del av träningspaketet för NJK juniorerna. Rekommenderas varmt, det är både roligt och lärorikt. Anmälningar bör göras senast 5.4 till junior(at)njk.fi.

Kantringsövning i Meriturva, Lojo:

Segling och Båtsport i Finland (SPV) ordnar jollekurs för alla Södra Finlands jolleskolor i Meriturva i Lojo 29.4.2017 och NJK:s juniorer är inbjudna! Här lär man sig hantera en jolle i en trygg omgivning, kursen är med andra ord ett perfekt sätt att öppna seglingssäsongen. Kursen är en del av träningspaketet och kostar ingenting, anmälning bör ske så snabbt som möjligt till junior(at)njk.fi.

 

 

Seglingsträningarna för säsongen 2017:

Seglingsträningarna för säsongen 2017 har äntligen kört igång! Träningarna är på måndagar, onsdagar, torsdagar (tävlingar), samt söndagar, beroende på träningsgrupp. Kalendrarna och anmälningsblanketterna finns under fliken Träningsgrupperna 2017. Ännu hinner ni med!

 

Seglingsskolorna och Kajholmslägret:

Kajholmslägret: Det traditionella Kajholmslägret är till för NJK juniorer i åldern 9-14 år. Kajholmslägret erbjuder en enastående lägerupplevelse med fokus på segling. Lägerprogrammet består av sjömanskap, kappseglingens grunder och fortsättning, seglingsteknik, seglingslekar, kappseglingar etc. På kvällen ordnar ledarna aktiviteter för deltagarna. Närmare information om Kajholmslägret samt datum, priser och anmälning hittar du här.

Juniorseglingsskolorna: NJK ordnar tre stycken seglingsskolor sommaren 2017. Seglingsskolorna är för både nybörjare och mer erfarna seglare, på seglingsskolorna kan man delta oberoende av nivå eller tidigare seglingserfarenhet. Under skolorna erbjuder vi nybörjarna möjligheten att bekanta sig med havet och lära sig segla. De mer erfarna seglarna får handledning för att förbättra sin kunskap om havet och segling. Närmare information Seglingsskolorna samt datum, priser och anmälning hittar du här.

Åldersgränsen för seglingsskolorna är 7-14 år och för Kajholmslägret 9-14. Simkunskap samt NJK medlemskap är ett krav. Välkommen med!

NJK Juniorsöndagar 2016-2017

För alla juniorer i våra träningsgrupper och för deltagare i sommarens juniorläger och seglingsskolor arrangerar vi träffar 1 gång i månaden. Vi gör något roligt tillsammans: bowling, aktivitetspark, klätteräventyr mm. Genom att träffas regelbundet vill vi bevara den fina gemenskap som skapas under läger, skolor och i träningsgrupperna. Då är det också roligare att komma på vårens första vattenträningar. Program blir det följande söndagar:

18.12.2016 kl. 16 Superpark, Vanda
22.1.2017   kl. 16 Huimala, Konala
12.2.2017   kl. 16 Pulkabacke i Svedängen med hela familjen!
19.3.2017   kl. 16 Tempputemmellys, Esboviken
23.4.2017   kl. 16 Superpark, Esbo

NJK Juniorsöndag 23.4, Superpark!

Söndagen 23.4 åker juniorerna till nya Superpark i Esbo. I Superpark får man klättra, hoppa, studsa, dessutom finns en Game Arena där du kan prova bland annat hur bra du kastar korgboll. En rolig aktivitetsdag med dina kamrater!

För närmare information och anmälningar, kontakta junior(at)njk.fi eller din tränare.

Superpark på webben

Välkommen!

Facebook YouTube
X