Aktuellt inom junior & träning 2018

NJK / Junior & Träning / Aktuellt inom junior & träning 2018

Kurser och träffar 2018

 

Skiddag i Noux

NJK ordnar en skiddag i Noux 4.3.2018 från och med kl 12 tillsammans med NJK Sailing Center. På programmet har vi bland annat roliga aktiviteter och lunch i backen. Närmare information finns på adressen http://www.njk.fi/njk-skiddag-i-noux/. Har ni frågor, kontakta junior(at)njk.fi .

Vi önskar alla juniorer med familjer hjärtligt välkomna med!

 

Juniorövernattning

NJK ordnar en juniorövernattning för sina juniormedlemmar 10-11.3 på Björkholmen. Under veckoslutets gång har vi bland annat olika roliga aktiviteter och grupparbeten samt ser på film. För tilläggsuppgifter och anmälning, kontakta Piu Nyberg på adressen junior(at)njk.fi.

 

 

Simskola

NJK undersöker möjligheten att ordna våren 2018 simskola för klubbens juniorer. Simskolan ordnas  i första hand för Ankorna, men andra juniorer är också varmt välkomna med! Intresse att delta, samt frågor, kan riktas till junior(at)njk.fi.

 

Kantringsövningar i Grankulla simhall och Meriturva, Lojo

Lördagen 14.4 kl 17:45-19 ordnar GSS kantringsövningar för sina medlemmar i Grankulla Simhall och NJK juniorerna är igen varmt välkomna med. Två optimistjollar tvättas och bärs in i simhallen. Barnen får i tur och ordning välta jollen under kontrollerade förhållanden, vända den på rätt köl och klättra upp i den igen.

Söndagen 22.4 kl. 11-14 ordnar SBF i samarbete med East Side Sailing Team kantringsövningar i Meriturva i Lojo. Förutom att öva att kapsejsa, får deltagarna också öva att bl.a  klättra ombord på en räddningsflotte. Precis som tidigare är även NJK juniorerna inbjudna.

Den som vill delta i någondera eller båda tillfällen bör anmäla sig på Nimenhuuto eller till junior(at)njk.fi.

 

 

Juniorernas Supersöndagar

För alla klubbens juniorer, också de som är med i våra träningsgrupper och för deltagare i sommarens juniorläger och seglingsskolor arrangerar vi träffar 1 gång i månaden.

Tanken bakom supersöndagarna är att hjälpa klubbens juniorer att lära känna varandra, men också bevara den fina gemenskap som skapats under läger, skolor och i träningsgrupperna.

Närmare information om supersöndagarna och dess program hittar ni här!

Välkommen med!

 

 

Tävlingar och träningar 2018

 

Anmälningen till sommarens läger har öppnat!

Anmälningen har öppnat för Seglingslägren och Kajholmslägret! Seglingslägren på Björkholmen tar emot 28 seglare var och på Kajholmslägret ryms 39 seglare. De fylls som vanligt i snabb takt, så kom ihåg att anmäla er i tid! Ifall lägren blir fullbokade, kontaktar vi dem som hamnar på väntelistan.

Välkommen på läger!

 

NJK:s fysträningar våren 2018, med start 8.1.

OBS! Träningarna publiceras i Nimenhuuto.

 

För 8-11 åringar:

  • Måndagar 17-18 fysträning i Drumsö kyrkas gymnastiksal.

För 12-17 åringar:

  • Måndagar 17:30-19 fysträning i Drumsö kyrkas gymnastiksal.
  • Onsdagar 17:15-18:45 utomhus, NJK Björkholmen, gemensam träning med ESF.

NJK:s aktiva junior- och ungdomskappseglare:

  • Tisdagar 19.00-20:00. Malmgatan 3 i Kampen.
  • Onsdagar 17:15-18:45 utomhus, NJK Björkholmen, gemensam träning med ESF.

 

Mera information om hittar ni på adressen http://www.njk.fi/traning/fysisk-traning/

Har ni frågor om fysträningarna, kontakta gärna:

Kasimir Johansson
Chefstränare, NJK
040 526 46 87

Seglingsträningarna vårsäsongen 2018

Optimistgruppen, Zoom8, Laser och 29er inleder vårsäsongen 16.4, Ankornas seglingssäsong kör igång 25.4. Närmare information om säsongen 2018 hittar du under fliken Junior & träning – Träningsgrupperna 2018.

 

Vårregatta

NJK ordnar vårregattan 12-13.5.2018

 

Klubbmästerskapen 2018

NJK ordnar Klubbmästerskap två gånger under säsongen 2018, en gång på våren och en gång på hösten. Tävlingen är öppen för alla NJK-medlemmar. Klubbmästerskapen kommer att seglas i klasserna Opti, Zoom8, Laser, Finnjolle, 606 och J80. Välkommen på tävlingar!

 

 

Seglingslägren och Kajholmslägret:

Seglingsläger I och II: NJK ordnar sommaren 2018 två seglingsläger på Björkholmen, första ordnas 4-8.2018 och andra går av stapeln 11-15.6.2018. Seglingslägren är för både nybörjare och mer erfarna seglare, på lägren kan man med andra ord delta oberoende av nivå eller tidigare seglingserfarenhet.  Närmare information Seglingslägren hittar du här.

Kajholmslägret: Det traditionella Kajholmslägret för NJK juniorer ordnas 30.7-4.8.2018.  Närmare information om Kajholmslägret samt datum, priser och anmälning hittar du här.

Åldersgränsen för seglingsskolorna är 7-14 år och för Kajholmslägret 9-14. Simkunskap samt NJK medlemskap är ett krav.

ANMÄLNINGEN TILL SEGLINGSLÄGREN OCH KAJHOLMEN ÄR ÖPPEN.

Välkommen med!

 

Facebook YouTube
X