SBF lanserar Cardu-mobilmedlemskortet – stora rabatter på Vene 18 Båt -mässan

NJK / Nyheter / SBF lanserar Cardu-mobilmedlemskortet – stora rabatter på Vene 18 Båt -mässan

Info från SBF:
”Segling och Båtsport i Finland rf vill betjäna sina medlemmar ännu mångsidigare än tidigare och lanserar därför i början av februari mobilmedlemskortet Cardu. Då kortet har lanserats kommer medlemmarna att till sina mobiltelefoner få ett meddelande, som visar en direkt länk till att ladda upp applikationen. Det är alltså skäl att uppdatera Ditt telefonnummer i Suuli senaste 25 januari – ifall du inte redan har gjort det. (OBS! NJK-medlemmarnas uppgifter uppdateras automatiskt i Suuli med de uppgifter som finns i NJK:s medlemsregister!)

Om du laddar ner Cardu omedelbart kan du besöka Vene 18 Båt mässan till ett starkt reducerat pris: vuxen för 12 € istället för 19 €, barnens inträdesavgift sjunker från 12 € till 8 €.

Dessutom kommer du via Cardu att bli delaktig av SBF:s permanenta medlemsförmåner och spännande specialerbjudanden. Vi meddelar också om dessa förmåner på SBF:s hemsidor och på Facebook.”

Cardu är en App, som laddas till telefonen, i vilken man kan spara många olika medlems- och förmånskort digitalt för att inte behöva bära alla med sig.
Om du inte har får meddelandet i början av februari så lönar det sig att titta in på SBF:s hemsidor för mera info!
http://sv.spv.fi/

(redigera)
Facebook YouTube
X