NJK | Nyheter från Segling och Båtsport i Finland och inbjudan till Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 -galan Nyheter från Segling och Båtsport i Finland och inbjudan till Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 -galan – NJK

Nyheter från Segling och Båtsport i Finland och inbjudan till Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 -galan

NJK / Fester och evenemang / Nyheter från Segling och Båtsport i Finland och inbjudan till Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 -galan

Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 -galan och höstförbundsmötet är höjdpunkten på jubileumsåret

Välkommen att samtidigt fira Finlands hundraåriga självständighet och seglings- och båtsportåret 2017. Det sker på Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 -galan på Marina Congress Center på Skatudden i Helsingfors den 18 november 2017. Efter galan, söndagen 19 november hålls höstförbundsmötet.

Anmäl Dig till galan här

International Race Management -seminarium i Helsingfors 13–15 oktober

Anmäl dig till ett intressant seminarium, vars målsättning är att höja nivån på kappseglingsarrangemangen och stöda dem, som söker kompetens som internationell tävlingschef.
Mera info och officiell inbjudan här

Sjösäkerhetsdagen 21.10. Save the date!

Den traditionella Sjösäkerhetsdagen ordnas detta år den 21 oktober kl. 10-16 på Flygmuseet. Notera evenemanget i din kalender och kom och lyssna på aktuellt om säkerhet till sjöss.
Mera info kommer på Segling och Båtsport i Finlands hemsida lite senare.
Segling och Båtsport i Finlans hemsida

(redigera)
Facebook YouTube
X