Nya tränare

NJK / Juniorer / Nya tränare

Vi har en del förändringar på gång inom Optimist träningsverksamheten.

Emilia Winqvist som ansvarat för optimist ranking träningsgruppen och Oscar Silén som ansvarat för vind & vatten optimist träningsgruppen åker över till Sverige för att inleda sina högskolestudier. Ur klubbens synvinkel är det ju synd att båda försvinner samtidigt, men det är bara att gratulera er Emmi och Ogge och önska lycka till i Sverige! Studierna börjar i slutet av augusti. Vi får hoppas att vi ser er nästa sommar igen!

För Opti Ranking träningsgruppen:
Vi har med Camilla Cedercreutz kommit överens om att hon efterträder Emmi som ansvarig tränare för opti ranking gruppen. Jag ser det som en super möjlighet för oss att vi får in sådan toppseglare som Camilla med i juniorverksamheten och ser framemot utvecklingen av juniorverksamheten. Camilla har ju redan varit med en del under våren och sommaren så hon känner seglarna.

För Opti Vind & Vatten träningsgruppen:
Arthur Therman kommer att ta över opti vind & vatten träningsgruppen efter Ogge. Arthur har varit med oss som tränare redan några år och även fungerat som rektor på Kajholmslägren. Även han känner barnen bra redan från tidigare.

Nya vindar, nya krafter. Nu kör vi.

Hälsningar,

Jolle Blässar
J&T Kommittén

 

Camilla Cedercreutz och Arthur Therman

 

(redigera)
Facebook YouTube
X