NJK:s juniorer och vårens program

NJK / Nyheter / NJK:s juniorer och vårens program

Saknar du redan ut till sjöss – här finns några tips för att lätta längtan !

Mycket är på gång i samhället just nu. Vi på Junior sidan följer aktivt med myndigheternas och segling och båtsport i Finlands riktlinjer och samarbetar med andra föreningar för att göra vår del i den rådande situationen. Nedan information om vår kommande verksamhet och tips för att hur man kan förbereda sig inför säsongen hemifrån.

Juniorernas vår säsong 2020

Vi planerar att påbörja säsongen enligt planerna från och med vecka 17, starttiden beror på gruppen. Vi kommer följa de rådande riktlinjerna och rekommendationerna. Våra tränare samarbetar även nära med SBF för att säkerställa att vår verksamhet är även på detta plan säkert för alla deltagare. Därmed kommer träningarna ordnas på ett lite annorlunda sätt för att undvika  fysisk kontakt. För att vi ska kunna planera vår verksamhet bör de som tänkt segla med oss anmäla sig på junior@njk.fi. För tillfället erbjuder vi chansen att anmäla sig till junior träningsgrupperna och att betala anmälningsavgiften först vid start av säsongen.

Seglingslägren 2020

Junior planerar fortfarande aktivt sommarlägren och samarbetar även här med SBF. Alla våra läger har ännu plats och vi hoppas på att se många nya som bekanta ansikten på lägren! Mera info: http://www.njk.fi/traning/seglingslager/

Junior sidans tips för program hemma:

  1. SBF delar varje fredag två nya sjömans kunskaps relaterade uppgifter för barn och unga på: https://spv.fi/diginautic/taitoa-vesille-puuhaa-rannalle/
  2. Kolla även SBF:s facebook sida för att få online träningar med våra landslags seglare!
  3. NJK junior presenterar även varje vecka av sina tränare på facebook, tränarna delar även med sig av sina bästa hemma träningstips!
  4. Vi tipsar även om att kolla virtualregatta.com, samla ihop dina seglingskompisar och tävla online!
  5. Nu är det en ytterst bra chans att skaffa balansbräde och balansera under dagen för att få paus i sittandet och samtidigt förbereda dig inför seglingarna!

Ta hand om varandra och så ses vi snart igen!

  

(redigera)
Facebook YouTube
X