NJK rekryterar tränare för 2019

NJK / Nyheter / NJK rekryterar tränare för 2019

NJK söker ansvarstränare och hjälptränare för träningsgrupperna säsongen 2019. Tränare rekryteras för följande juniorgrupper: Ankorna, Optimistgruppen och Zoom8-gruppen.

Ankorna är nybörjargruppen för de 4-7åringar som vill bekanta sig med segling. På träningarna lär man sig grunderna inom segling och vänjer sig vid att vara i båt. Som båtar används optimistjollar och NJK:s RS-Vision båtar. Från Ankorna är det ett naturligt steg att flytta till Optimistgruppen då man lärt sig grunderna. Ankorna seglar på torsdagar.

I Optimistgruppen seglar 8-15 åringar. Gruppen kommer att bestå av olika nivåers seglare. En del har just börjat segla medan några redan har deltagit i tävlingar. Optimistgruppen delas ibland på träningarna in i två nivågrupper enligt seglarnas kunskapsnivå och rådande vindförhållanden. Gruppen seglar i första hand optimistjolle. En del av träningarna kan seglas i klubbens RS-Vision båtar. Optimistgruppen seglar på måndagar, onsdagar och torsdagar.

I Zoom8-gruppen seglar 10-16 åringar med olika kunskapsnivå. Zoom8-gruppen seglar på måndagar, onsdagar och torsdagar tillsammans med Laser-gruppen.

 

Vill du jobba hos oss? Läs mera här!

 

(redigera)
Facebook YouTube
X