Vänklubbar & ICOYC

NJK / Klubben / Medlemskap / Medlemsförmåner / Vänklubbar & ICOYC

ICOYC_Member_Club_logoNJK är medlem i ICOYC, International Council of Yacht Clubs, en samarbetsorganisation mellan 30 av världens ledande klubbar. Till dessa klubbar är NJK medlemmar välkomna.

Generellt gäller att medlem i NJK som vill besöka en vänklubb ska ha med sig sitt medlemskort samt även ett rekommendationsbrev från NJK. Brevet får man från NJK:s kansli, men meddela gärna kansliet åtminstone en vecka innan.

Klubbarna kan ofta erbjuda trevliga restauranger och barer, vissa har också möjlighet till övernattning. Intressant att bekanta sig med andra klubbar och se hur de har ordnat det för sina medlemmar!

Klicka på knappen nedan för att få reda på mer.

icoyc member button

Regelbundet utkommande ICOYC nyhetsbrev hittas här. Det nyaste brevet May 2016 kan du ladda ner här