Ansökan

NJK / Klubben / Medlemskap / Ansökan

Om du vill ansöka om medlemskap i Nyländska Jaktklubben ber vi dig fylla i en medlemsansökningsblankett och returnera den till kansliet på Björkholmen.

Nedan kan du ladda ner medlemsansökningsblanketten. Ifylld och undertecknad ansökningsblankett kan hämtas eller postas till kansliet på Björkholmen. Det går också att skicka en undertecknad blankett per e-post till kansliet@njk.fi. Information om de olika medlemskategorierna och priserna hittar du här.

Medlemsansökan årsmedlem är för dig som är 20 år eller äldre

Medlemsansökan junior är för dig som är under 19 år gammal

Medlemsansökan familjemedlem är för dig som har en maka/make/sambo inskriven i NJK

Observera att årsmedlemmar förutsätter två rekommendatorer som varit NJK:are i minst fem år, medan junior och familjemedlemmar inte förutsätter rekommendatörer. Fullständigt ifyllda ansökningsblanketter behandlas av styrelsen. Styrelsen behandlar ansökningarna på sina möten, se kalendern för datum. Om du önskar få din ansökan behandlad innan sommarsäsongen ska ansöknigsblanketten lämnas in i god tid före styrelsemötet i maj. Styrelsen avgör medlemsansökan och är inte skyldig att motivera ett eventuellt avslag. I början av sommaren ordnas ett informationstillfälle för nya medlemmar på Blekholmen.

Medlemsansökan årsmedlem (.pdf)   Medlemsansökan junior (.pdf)   Medlemsansökan familjemedlem (.pdf)

 

Du kan redan nu prenumerera på NJK:s nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang mm. Prenumerera här

 

 

(redigera)
Facebook YouTube
X