Juniorernas sommar

NJK / Nyheter / Juniorernas sommar

Sommaren är här – ännu hinner er junior med  i verksamheten!

NJK:s seglingsläger i juni är slutsålda. Första lägret är avklarat och vi har haft med både nya som gamla seglare på Björkis. Ännu finns det ändå verksamhet för både små som gamla på NJK.

Program sommaren 2020:

De flesta grupper går på sommarpaus och träningarna återupptas vecka 32. Alla våra grupper har plats så var i kontakt med junior@njk.fi för att se vart just er junior skulle passa med.

Optimistgruppen kommer ha special program under juli. Programmet är öppet för alla i optimistgruppen, anmälning via nimenhuuto. På träningen kommer man ha olika roliga jippon för att ge barnen chansen att umgås mera med varandra! Häng med!

Kajholmslägret den 27.7-1.8.2020 – ännu finns det platser!

Sommarens roligaste seglingsläger har ännu plats! Lägret kommer ha seglingsträning för nybörjare och tävlande juniorer. Vi kommer segla med flera olika båtar, allt från optimist till flerpersonsbåtar. Utöver segling utlovas roliga kvällsprogram, mycket simmande, bastu och annat skoj! Anmäl dig med nu! Du kan nu anmäla preliminärt din junior per e-post åt junior@njk.fi .

Kölbåtslägret flyttas

På grund av COVID-19 situationen flyttas kölbåtslägret från juni till 15-16.8. Lägret passar utmärkt lite äldre juniorer som är sugna på att pröva på att segla större båtar tillsammans med kompisar.

Frågor angående juniorverksamheten: junior@njk.fi

 

(redigera)
Facebook YouTube
X