Juniorernas säsong 2020

NJK / Nyheter / Juniorernas säsong 2020

Sommaren närmar sig med storsteg!

Vi har öppnat anmälningen till årets träningsgrupper och seglingsläger – Se till att anmäla ditt barn till sommarens roligaste hobby! 

I år kommer NJK ordna veckoträning enligt följande:

Ankorna, en nybörjar grupp för 4- 7 åringar som seglar en gång i veckan.

Optimistgruppen, en grupp för ivriga seglare från 7 år och uppåt. Träningspaket med träning en gång i veckan eller tre gånger i veckan erbjuds.

Ranking gruppen, för de som vill tävla i den finska ranking serien och vidare utvecklas till en topp seglare är denna gruppen perfekt.

Zoom8/Laser gruppen, har ditt barn vuxit ut ur optimisten eller vill hen pröva på något nytt? Vi erbjuder träning för äldre juniorer, gruppen har träning både för de som vill segla som hobby och de som vill tävla.

Flerpersons/kölbåts gruppen, vill ditt barn pröva på att segla tillsammans med kompisar? Här är den perfekta gruppen då för hen!

Mera information om grupperna och anmälning: http://www.njk.fi/traning/traningsgrupperna/

I år kommer vi även ordna sommarläger på björkholmen och det traditionella kajholmslägret!

Seglingsskola 1, 1-5.6.2020: Seglingsläger 1 är för både nybörjare och erfarna seglare, på båda lägren kan man delta oberoende nivå eller tidigare seglingserfarenhet.

Seglingsskola 2, 8-12.6.2020: Seglingsläger 2 är för både nybörjare och erfarna seglare, på båda lägren kan man delta oberoende nivå eller tidigare seglingserfarenhet.

Anklägret 15-17.6.2020: Ankornas seglingsläger ordnas för 4-7 åringar, både för dem som redan seglar i Ankorna men också för nya små seglare.

Kölbåtslägret 15-16.6.2020: För äldre juniorer som vill lära sig segla större båt tillsammans med andra.

Kajholmslägret 27.7-1.8.2020: Lägret är till för NJK juniorer i åldern 9-14 år. Kajholmslägret erbjuder en enastående lägerupplevelse med fokus på segling.

Mera information och anmälning: Lägren på björkholmen: http://www.njk.fi/traning/seglingslager/ & Kajholmslägret: http://www.njk.fi/traning/kajholmslager/ 

Vårens junior jippon:

Skiddag i Swinghill söndagen 8.3

Juniorövernattning 28 – 29.3

Mera information: http://www.njk.fi/traning/supersondagar/

 

(redigera)
Facebook YouTube
X