Junior se hit!

NJK / Nyheter / Junior se hit!

Juniorernas säsong 2020 – kom med och segla!

NJK ordnar en hel del program för både yngre och äldre juniorer. Alla våra träningsgrupper och läger har platser kvar. Nedan några evenemang du inte vill missa!

Seglingslägren för både nya och erfarna!

Kom med på något av våra läger på Björkholmen var både ny som erfaren seglare får utmana sina kunskaper med kompisar och vid sidan om göra ett massa annat kul! Vi erbjuder läger för allt emellan 4-17 år, kolla mera och anmälning på: http://www.njk.fi/traning/seglingslager/

Sommarens absolut roligaste läger Kajholmslägret går i år av stapeln 27.7-1.8! På lägret seglar man både större och mindre jollar ensam, tillsammans med kompisar och tränare. Utöver det ordnas massa roligt program som skattjakt, Kajholmen OS, disco, bastu och mycket mera på detta fartfyllda övernattningsläger! Lägret är för barn 9 – 14 år. Mera information och anmälning: http://www.njk.fi/traning/kajholmslager/

Viktiga datum under våren:

Junior övernattning 28-29.3 för alla föreningens juniorer. Program på lördag 13:00-17:00 för de yngre juniorerna och sedan övernattning tills 12:00 på söndag för de äldre. Vi kommer att ha lekar, olika programpunkter, teori och filmkväll. Anmälning och mer information: emilia.winqvist@njk.fi.

Informationstillfälle om Optimist Ranking, Zoom8 och Laser gruppen den 30.3 kl:18:00 på Björkholmen. Vi kommer att gå igenom den kommande säsongen för olika grupperna och berätta om de olika paketen föreningen erbjuder och de möjligheter det ger åt seglarna!

Kantringsövning med GSS 18.4 kl. 17:45-19:00 i grani simhall. Vi kommer öva i en simhall på att kantra en jolle och bekanta oss med hur det är att tömma den etc. Perfekt för juniorer som ska delta på seglingsskolorna. Anmälning per epost till: emilia.winqvist@njk.fi.

Vi ses på Björkholmen!

(redigera)
Facebook YouTube
X