En ny optimistrankinggrupp börjar träna på NJK med René Abner som tränare

NJK / Juniorer / En ny optimistrankinggrupp börjar träna på NJK med René Abner som tränare

NJK har ingått ett samarbetsavtal med den erfarna och framgångsrika tränaren René Abner, som kommer från och med våren 2019 att träna en rankinggrupp för optimistseglare på NJK. Vi siktar på att gruppen skall bestå av 9–11 stycken optimistjolleseglare.

De optimistseglare som hör till träningsgruppen kommer att erbjudas ett omfattande träningsprogram som innehåller kvällsträningar, lägerdagar och tävlingscoachning.  Säsongsavgift för seglare som deltar i träningsgruppen är 1100€.

Målsättningen är att på NJK erbjuda målmedvetna unga seglare chansen att i en stark träningsgrupp kunna utvecklas som seglare och uppnå resultat som sporrar till vidare satsningar inom segling. Samtidigt kommer en del av klubbens yngre kappseglare att ha möjlighet att delta på en del av träningarna med rankinggruppen för att lockas utmana sig själv inom seglingen och kanske i framtiden kunna vara en del av träningsgruppen.

Träningsgruppen är öppen för seglare från olika klubbar. Seglare som vill komma med i träningsgruppen skall anmäla sig på junior@njk.fi.

Eftersom det finns begränsat antal platser så lönar det sig att ta kontakt så snart som möjligt. Tränarteamet och NJK fattar gemensamt beslut om en seglare passar in i gruppen eller inte.

 

Måndagen den 25.2 kl. 18:30 ordnar vi ett informationstillfälle om träningsgruppens verksamhet på NJK, Björkholmen. Välkommen!

 

Var gärna i kontakt,

René Abner, Optimistjolletränare
044 999 90 90

Piu Nyberg, koordinator för seglingsverksamheten på NJK
045 676 77 65, e-post junior@njk.fi

Kasimir Johansson, NJK:s chefstränare
040 526 46 87

(redigera)
Facebook YouTube
X