Middag på Björkholmen den 10.2

NJK / Fester och evenemang / Middag på Björkholmen den 10.2

Festen på Wanha Satama är inställd, MEN vi samlas istället i vår trygga hamn på Björkholmen. Det blir umgänge och middag (rostbiff, sallader och efterrätt) och musik enligt gästernas önskemål. Vi börjar kl 18.


Pris: 20 euro/person (betalningen sker under kvällen)

Den nya anmälan sker via denna länk.

Anmälan öppen till 8.2.

Aftersail och Show & Dinnerparty @ Wanha Satama 10.2.2018

x

Efter en givande mässdag kör vi Aftersail och Show & Dinnerparty ute på Skatudden på stämningsfulla Wanha Satama. Det blir en kväll som bjuder på god mat, makalös show under hela middagen, gott sällskap och en grym efterfest.

x

Aftersails

Kl 18:00 börjar vi med Aftersails och träffas, möts och minglar innan middagen.

x

Show & Dinnerparty

Kl 19:15 förflyttar vi oss över till middagssalen och bänkar oss inför kvällens middag och show. Under en 3 – rätters middag blir vi även serverade en show bestående av hits från 70 – 2010 – talet. Gruppen 360 grader som består av ett gäng unga talanger, för många även bekanta från Raseborgs sommarteater, levererar och ser till att stämningen är på topp. De tar oss igenom en musikkavalkad med allt från Journeys Don´t stop believing, Modern Talkings Your my heart till Roxette, Bon Jovi och Carolas Fångad av en stormvind. Denna show är unik och har endast framförts en gång tidigare bakom stängda dörrar – inget alltså att missa med andra ord.

x

Se klipp här

x

Praktiskt kring middagen:

Middagen börjar senast kl 19:30 och vi ser att alla är på plats då så att alla gäster har möjlighet att njuta fullt ut av showen.

I priset ingår en 3 – rätters meny. Därtill rekommenderar vi att du köper ett dryckespaketet som lämpar sig för menyn. Observera att det går inte att köpa drycker till bordet, utan eventuella drycker får hämtas från baren i salen bredvid. För de som köpt dryckespaketet serveras dryckerna naturligtvis till bordet.

x

Efterfesten

Efter middagen när stämningen är på topp drar DJ:n igång efterfesten i salen bredvid. Efterfesten pågår till kl 01:30.

x

Klädkod: Kavaj

x

Medlemmar under 18 år är välkomna på festen i sällskap av sina föräldrar.

x

Mera info om festplatsen: www.wanhasatama.com

(redigera)
Facebook YouTube
X